Hollywood Smile

Hollywood Smile

De bekende smile makeover in Turkije.

Wat is Hollywood Smile?

Hollywood Smile in Turkije is een niet-chirurgische cosmetische ingreep die onmiddellijk resultaat geeft. Het wordt gedaan door het plaatsen van aangepaste schillen op de oorspronkelijke tanden van de patiënt. De tandschilfers worden individueel aangepast op basis van de vorm van de kaak en de mond van de patiënt. Het doel is om de tanden van de patiënt een betere vorm te geven en ze jarenlang helder te houden.

Hollywood Smile wordt uitgevoerd om pigmentaties en kleurveranderingen van de tanden weg te werken. Het is ook een zeer effectieve manier om het probleem van gebroken, ontbrekende, of eigenlijk alle onregelmatige tanden lijn op te lossen.

Technieken

Veneers Peels: Een van de nieuwste en meest moderne tandheelkundige peelings die gebruikt worden bij de Hollywood Smile operatie. Veneers zijn geschikt voor alle soorten tanden. De arts plaatst ze over de oorspronkelijke tanden.

Porseleinen Peels: Porseleinen keramische schillen worden over de interne tanden geplaatst. Het is gemaakt van metaal, en het werkt aan de verbetering van het uiterlijk en de vorm van de tanden van de patiënt en brengt ze terug naar hun oorspronkelijke uiterlijk.

Zirkoniaschillen: Zirconia laser schillen worden toegepast op de interne tanden. Het wordt gebruikt om gebroken tanden te corrigeren en aan te passen.

Luminaires: Dunne korsten gebruikt voor externe snijtanden. Het is bedoeld om de kleur van de tanden te verbeteren en ze qua kleur en vorm op elkaar af te stemmen.

Tanden controle

Voor wie?

Hoewel de Hollywood Smile een zeer gemakkelijke en eenvoudige operatie is, zijn sommige uitzonderingen er niet geschikt voor. Zoals:

  • Kinderen of tieners.
  • Mensen die last hebben van groeiproblemen van het gebit.
  • Mensen die momenteel orthodontie gebruiken.
  • Mensen die lijden aan fundamentele problemen zoals het verlies van een groot aantal tanden, de aanwezigheid van ernstige infecties in het tandvlees.

Werkwijze

Voorbereidingsfase: In deze fase voert de arts enkele noodzakelijke tandheelkundige onderzoeken uit om de veiligheid van het gebit van de patiënt te waarborgen, ook om te weten of de schillen geschikt zijn voor het gebit van de patiënt of niet.

Het maken van een korstmodel: In dit stadium verwijdert de arts 0,5 mm van het tandoppervlak (dezelfde maten als de korsten) om de tanden te bekleden met de juiste korsten. Vervolgens maakt de arts een model van de korsten die bij de tanden van de patiënt passen en stuurt deze naar het laboratorium om ze na een week of twee terug te krijgen.

Scaling: In dit stadium experimenteert de arts met de schalen en zet ze op de tanden van de patiënt om ervoor te zorgen dat ze passen qua kleuren en vorm. Daarna reinigt de arts de tanden van de patiënt en plaatst de schubben erop met behulp van een aangepaste lijm.

Porselein facings

Bekijk ook onze andere behandelingen:

Contacteer ons

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, gelieve gebruik te maken van dit formulier. Eén van onze experten zal je zo spoedig mogelijk contacteren.

Dit formulier is beschermd met Google reCaptcha.